Zo benieuwd - Reisverslag uit Heeze, Nederland van Janske Beks - WaarBenJij.nu Zo benieuwd - Reisverslag uit Heeze, Nederland van Janske Beks - WaarBenJij.nu

Zo benieuwd

Door: familie Beks

Blijf op de hoogte en volg Janske

08 September 2013 | Nederland, Heeze

In februari 2011 werd het CD-boekje "Super Janske" gepresenteerd. 1 Van de liedjes, geschreven door Bart de Win, had de titel "Zo benieuwd". Hieronder een gedeelte van de tekst:

Soms moet ik binnen blijven
Dat is waar ik pas van baal
Want lekker buiten spelen
Is het leukst van allemaal
Ik wil vakanties plannen
Rennen in de zon
Elk werelddeel verkennen
Als dat nou toch 'ns kon.........

Soms is de werkelijkheid mooier dan dat we toen durfden te hopen en zeggen foto's meer dan woorden. Daarom hierbij wat foto's van de zomer van 2013.

Lieke, Janske, Meike, mama en papa

• 08 September 2013 - 19:11

Fam. Prinsen:

Ook wij waren heel benieuwd en wilde graag met jullie vakanties plannen en het is voor ons meer geworden dan we gehoopt hadden. En op de foto's is goed te zien dat jullie ook genoten hebben.
    Groetjes van ons allemaal!

• 08 September 2013 - 19:57

Leanne:

Wat een leuke foto's!
    Soms hoeft de tekst niet zo lang te zijn om te weten hoe fijn je het hebt gehad.

• 08 September 2013 - 20:36

Judith & Ron, Wout, Sien:

Dit stukje van de wereld is in de pocket!
    Zo fijn dat dit nou zo eens kon!
    Liefs uit Venray

• 08 September 2013 - 21:40

Marleen:

Helemaal geweldig, super leuke foto's!
    Op naar de volgende vakantie :D

• 08 September 2013 - 22:24

Oma Hanny En Opa Frans:

Wat ontzettend fijn om jullie gezinnetje weer eens te zien genieten.

• 08 September 2013 - 22:25

Martha:

we hopen dat jullie er kunnen genieten van nog meer vakanties en dat ook zo mooie foto's zijn om te zien
    want jullie verdienen het beste voor jullie allemaal

• 08 September 2013 - 22:38

Vera:

Geweldige impressie! Dank aan jullie dat we ervan mogen meegenieten!

• 08 September 2013 - 23:20

OPA Ijsje OMA Tumtum:

als dat nou toch is kon , die laatste zin van dat liedje , dat was waar jullie en wij naar uit hebben gekeken , we hoopte er toen op , meer konden we ook niet . En die hoop is werkelijkheid geworden , heel fijn dat jullie weer met 5en als gezin , en met 10en samen met Het gezin van Angela zo;n fijn vakantie gehad hebben.
    DIK VERDIEND !

• 09 September 2013 - 01:18

GIEN KUITEN:

Geweldige mooie foto's,heerlijk dat jullie weer als familie en gezin van elkaar hebben kunnen genieten....heel heel veel geluk ,gezelligheid en gezondheid voor jullie allemaal...lIEVE GROETEN UIT gELDROP.XXXX

• 09 September 2013 - 08:19

Willy En Jeanet:

Super mooie foto's en een super prachtig land met zo'n mooie natuur.
    Dat kan al niet stuk gaan.
    Lieve stralende gezichten dat is pas genieten.
    Dat smaakt naar meer.

Wij wensen jullie het allerbeste en dat er meer van deze vakantie's mogen genieten

Groetjes Willy en Jeanet

• 09 September 2013 - 09:37

Goofie:

Wat een prachtige foto.s!!!
    Geluk, Gezelligheid, Lol, Liefde, Natuurschoon, Kracht, Gezondheid stralen ervan af! W
    at een prachtige meiden zijn jullie toch. Waren de poffertjes lekker dames? Ik krijg er meteen ook trek in.

Wat een prachtige haren heb je Janske!!! mmmmmmmoooooi!!!
    Wat een mooie reis was dat zeg!!! En dat is nog maar het begin!!!!

Geniet maar goed van alles, alle 5!!

Hartelijke groet, Goofie

• 09 September 2013 - 20:56

Annie:

Ik kan alleen maar zeggen ; ga zo door! Succes.

• 10 September 2013 - 22:01

Janny Vrienten:

Zo wat hebben jullie genoten van de vakantie, prachtige foto's, en nu weer naar school, fijn dat het goed gaat,Gr. Fam.Vrienten

• 12 September 2013 - 15:48

Juf Maartje:

Lieve Janske,

Ik ben nu jouw feestje op school aan het voorbereiden en ik ben erg onder de indruk.
    Uiteraard op de eerste plek van jou!
    Hoe je bent, hoe je in onze klas zit.
    Ik keek net in jouw mooie boekje en luister nu naar de cd.
    het is zo helemaal waar! Prachtig hoor!

Lieve Janske,

Ik ga weer verder met het voorbereiden voor jouw feestje van morgen.
    Dikke knoevel van je juffie. XX